REFERENCIÁK

Szívből köszönöm a visszajelzéseket!

Daniella

"Drága Mónika!
Nagyon nagyon köszönök Neked mindent, amit az elmúlt 1,5 évben Tőled kaptam! Nélküled nem tartanék itt ahol most! A munkát tavaly januárban az egyéni kezelésekkel kezdtük, ezt követte a 4 alkalmas önismereti kurzus, majd a szívfény alapkezelés tanfolyam. A 4 alkalmas önismereti kurzus csodálatos hatással volt a személyiségemre, a kapcsolataimra, segített megbocsájtani számomra fontos embereknek, valamint egy olyan fantasztikus eszközt adott a kezembe, (Merkabah) aminek köszönhetően csodás sikereket értem el az elmúlt hónapokban.
A szívfény alapkezelést elsősorban amiatt végeztem el, hogy a gyógyító szeretetenergiával segíteni tudjak a családomnak és a barátaimnak. Csodálatos érzés látni, hogy egy kezelés milyen csodákra képes.
Bátran ajánlom mindenkinek az önismereti kurzust, illetve a szívfény alapkezelés tanfolyamot, engem elindított egy csodálatos úton. ( Daniella)
Köszönöm Mónikám!  "

Nikolette

"Mónika az egyetlen olyan gyógyító szakember, aki hiteles számomra, hiszen úgy tanítja a boldogságot, hogy közben maga is az. Szaktudása nem korlátozódik egyetlen módszerre, hanem komplex, személyre szabott, költség- és idő hatékony kezelést javasol, amelyekkel testi, lelki és szellemi szinteken egyaránt hatalmas és gyors eredményeket értünk el."

Önfeltáró kurzus:
"Mónika rögtön az első találkozásunkkor meggyőzött hitelességéről, ezért úgy voltam vele, hogy amit Ő mond, azt csinálom, átengedtem neki a szakmai irányítást. Nem mondom, hogy könnyű volt, pedig az önismereti úton már jó pár éve elindultam, és azt hittem, hogy nekem már nehéz újat mutatni. Tévedtem. A 4 hónapos tanfolyam alatt olyan mély szinteket is érintettünk, amely az igazi változáshoz elengedhetetlen volt. Kommunikációs szakemberként sem tudom pontosan megfogalmazni, mi az amit ad, talán így: SZÓ SZERINT MAGÁT A CSODÁT:) 

B.Orsolya

"Mónit nem lehet kategóriába sorolni, amit Ő csinál az maga a CSODA!
Rengeteg tudást és tapasztalatot gyűjtött eddigi élete során, a munkája a hivatása: embereket gyógyít, embereket ébreszt, nem csak tünetileg kezel hanem leás a legmélyebb szintekre is, ahol az igazi okok és legelső történetek szunnyadnak. Nem láttam még olyan problémát amit visszautasított volna, hihetetlenül bátor és odaadó.
Munkája eredményével és saját történeteivel is egy végtelenül hiteles ember, hálás vagyok a segítségéért amit az elmúlt 8évben folyamatosan ad nekem!
Köszönöm "

M.Anita

"Aki Mónihoz egyszer belép, gyökeresen megváltozik az élete... Az összetett személyre szabott kezelések, oldások elindítottak egy olyan életminőség javulás felé, amiért nem tudok elég hálás lenni! Átalakult a gondolkodásom, a hitrendszerem, ennek köszönhetően sikeres vagyok és boldog!

Megmutattad az utam, és azóta is egyengeted! Van még min dolgoznunk, de nagyon köszönök eddig is mindent! ."

F.Anita

"Csodás volt a Holistic Pulsing Lélekmasszázs Móni, erre születtél! Varázslatos finom energia, még drága Nagyim is megjelent. Köszönöm! Várom a Szívfény kezelést is nagyon! "

L.Claudia

"Én is részt vettem Mónika, "Bárok futtatása" masszásán és elképesztő élmény volt! :) Utána teljesen megnyugszik az ember és stressz mentesen távozik. Észrevehetően jobban kezelem a mindennapi feladatokat, problémákat. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Móni "

Veronika

"Mit adott számomra a Szívfény tanfolyam? Sokkal harmonikusabb,bensőségesebb, szeretet teljesebb kapcsolatba kerültem egy olyan személlyel akinek mára már főszerep jut az életemben, vagyis önmagammal! És ez vonzza magával a többi csodálatos dolgot az életemben, mint például a megbocsájtást, az elengedèst, a szeretet feltétel nèlküli formàját és egyre jobban làtok a látható mögé a hitem által. Köszönöm Mónikának, hogy rajta keresztül és a tanításai alapján én is részese lehetek a csodának "

B.Beáta

"Mónikához több éve kezdtem járni. Azóta életem hatalmas változásokon ment keresztül, és fényévekre vagyok akkori önmagamtól. Mónikának úgy tűnik kifogyhatatlan tára és eszközei vannak, amikor valaki hozzá fordul, hogy a legmegfelelőbb módon tudjon segíteni. Nagyon nagy szeretettel és mindig emelő válaszokkal sok fordulón segített túllépni az életemben. Nagyon hálás vagyok, hogy ismerhetem és hihetetlenül sokat tanultam Tőle! Igazi Csodákat!! A legnagyobb szeretettel tudom ajánlani mindenkinek, aki gyógyulni, fejlődni szeretne és meghaladni önnön korlátait. Nekem ez többszörösen is sikerült amiért végtelenül hálás vagyok Mónikának, a rengeteg tudásnak és szeretetnek, amiben valódi fejlődésben járhatom utamat!"

Bea

"Az Önfeltárás és fejlesztés kurzus mindent felülmúló változást és fejlődést hozott nekem. A lehetőség arra, hogy mindazt letehettem aminek már lejárt az ideje hatalmas felszabadulást hozott, ami által tovább tudok lépni, járhatom a Sorsom útját! Visszatérni olyan minőségekhez és képességekhez Bennem amiket felelősséggel, örömmel élhetek meg életem mindennapjaiban, kimondhatatlan ajándék. Az önfeltárással elérhetjük azt a szabadságot amivel már tudunk felelősen bánni saját magunkkal, teremtéseinkkel, gondolatainkkal, érzelmeinkkel. Merni felvállalni hogy van erőm amivel minden nap teremtek. A világ ahogy én ismertem és megéltem és a világok ahova törekedtem és ahova tán Te is törekszel, a köztük lévő különbség a Szív-tudatosság, Érzelmi Tudatosság (újra)tanulása, felélesztése. Ehhez kapjuk meg azt a segítséget amivel már erre (újra) képessé válunk ezen a tanfolyamon és mindig annyit kapunk amire már készen állunk. Képességeket, eszközöket, teherletételeket, felelősség megtanulását saját sorsunkért. Arra pedig egyszerűen nincsenek szavak mit jelent a Fényjárműhöz (Mer-Ka-Ba) visszakapcsolódni és egy egészen más szinten élni, teremteni...megtörtént a Csoda...Kimondhatatlanul Hálás vagyok Mónikának, hogy lehetővé tette ezeket a Csodákat és hogy már eljuthattam idáig! És ez még csak a kezdet!!!"

H. Mónika

Menedzser / Vállalkozás

"Ez a tanfolyam indított el úgy igazán az önismereti úton. Szépen fokozatosan egyre közelebb kerültem önmagamhoz. Rengeteg mélyen tudat alatt lévő blokkokat oldottunk fel, amiknek feloldása elengedhetetlen volt a változáshoz és régen húzodó problémáim megoldásához. Úgyérzem tudatosabb lettem sokmindenben illetve pozitív változások kezdődtek az életemben."