PROGRAMOK

Szívfény Ébresztés Alapszint

Szívfényben élni egy döntés a szeretet és egy új csodákkal teli élet mellett. Egy életmód, mely megváltoztat minket és a környezetünket.

"A Szívfény által egy olyan 7. dimenziós szeretetenergiával érintjük a testet, ami által a test felébred Önmagára és beindítja az öngyógyulási képességeit. Ez a technika megváltoztatja az egész életedet és mindenki életét, akit érintesz ezzel a csodálatos új energiával. A Szívfény felébreszti benned, hogy ki vagy valójában. Általa megtalálod igazi Önmagad."

( Bartha Erika ébresztőnk)

A Szívfény Alapszinten elsajátíthatod:

 • a módszer menetét
 • az energetikai rendszer és a csakrák szerepét, harmonikus működésük jelentőségét
 • rákapcsolódsz a Szívfény-csatornára, megismered és gyakorlod a technika folyamatát és közben Te magad is részesülsz benne.
 • a Szívfény-energia finom rezgésének segítségével létrejön a találkozás valódi önmagaddal, a kapcsolódás a szíved mélyén rejlő végtelen Szeretettel.

A cél, hogy ez a korlátozásoktól mentes, szabad energia a mindennapi életed részévé váljon. Belerezegtesd környezetedbe, munkádba, a tömegközlekedéssel utazva, bárhová ahol vagy, hiszen te magad leszel a fény mások számára.

"Élj úgy, hogy Te legyél Mindenki Lámpása. Isteni Lélek vagy egy Emberi Testben"

(Bartha Erika ébresztőnk)

A Szívfény energia egy lágy, nagyon finom és magas rezgésű szeretetenergia. Az alaptechnika során, megtisztítjuk a test rétegeit és energetikai pályáit, kioldjuk az alacsony rezgésű energiákat. Majd helyére a tiszta fény, öröm, szeretet energiát töltjük fel, és biztosítjuk szabad áramlását. Egy különleges érintés, amin keresztül a Krisztusi szeretet árad, és felébred mindenkiben az Öngyógyítás képessége. Megtanulod, hogyan hangold át a testet egy magasabb rezgésre. Egyensúlyt hozunk létre a test, a szellem és a lélek között. A szívfénnyel érintők egy Krisztusi szeretet-energiával érintik meg az embereket és ettől a test megnyílik a magasabb energiák befogadására. Megemelkedik a test rezgése, ezáltal életük átlép az öröm és a boldogság útjára. Megváltoztatja az egész életét az ébresztőnek és mindenkinek, akit megérint a szívfénnyel. Ez egy magas rezgésű szeretet fény energia. Felébresztjük a test öngyógyító képességeit, így minden sejt egy új "programot" kaphat, hogy egészségessé váljon. Ez a képesség mindenkinél felébred, bármilyen problémát tárol a testében. Ez egy "új" energia, mely arra vár, hogy csodát hozhasson a te életedbe is. Azáltal, hogy tapasztalsz, része lesz mindennapjaidban és segít, hogy pozitív változás indulhasson el életedben. Behívjuk ezt a magas rezgésű szeretet energiát, és a szívfény "érintése" segít sejtszinten újra emlékezni, újraszületni. Emlékezni önmagadra, a benned lévő Egységre: Arra, hogy Az Vagy, aki Vagy. Megtanuljuk, hogy hogyan ébresszük és emlékeztessük a testet, minden képességre és tudásra, amit tárol már több élet óta. Megtanulunk tudatos kapcsolatba lépni, az emberi test szerveivel és egy új sejtszintű kommunikációt alakítunk ki.

Várlak szeretettel, hogy elindulhass te is a csodákkal teli utadon, megnyitva a szíved a Szívfény által.

Jelentkezz ma!

Önfeltárás Mesterfokon

Egy olyan új energiás 4 alkalmas tudatossági programot indítunk a Szívfény mesterekkel, ahol a tudás és az energia egymásra épül. Belső munkákkal, meditációkkal dolgozunk mélyebb tudatossági szintekben lévő programokon.

Mindannyian képesek vagyunk megteremteni azt az életet, amelyre szívünk mélyén vágyunk.

Ehhez azonban fel kell oldanunk a családunk energiatörténeteit, adott társadalmi normák elvárásait, hogy felszabadítsuk magunkat, és elkezdjük végre saját életünket élni.

Tapasztalni és fejlődni jöttünk ide a Földre és fontos az életben a tudás megszerzése, a fejlődés is. De ennél sokkal fontosabb a szívünk megnyitása a szeretetre, mert ez az igazi fejlődés. Amikor már az életedet nem csak elme Tudatosságban, hanem szívtudatosságban is tudod élni. A program folyamán a kettő kéz a kézben jár, önfeltárást végzünk, átírjuk a régi, negatív mintákat, pozitív programokat helyezünk el a helyükre és egyben nyitjuk a szívet, hogy az vezessen végig ezen az építő folyamaton. Egy szint után nincs tovább lépés, nincs fejlődés, ha nem nyitjuk meg a szívünket. Ahhoz, hogy kapcsolódjunk a felsőbb énünkhöz, a magasabb dimenziókhoz, hogy ISTENEMBEREKKÉ váljunk, ahhoz kell a szívenergia. Egy gyönyörű és kalandos útra hívlak hát a belső világodba, az önmegismerés útjára a szíveden át!

Az alábbi kérdésekre fogsz választ kapni a havi egy alkalommal szervezett programon:

- Ki az az ÉN?

Ráláthatsz félelmeidre, akadályozó tényezőidre és megtudhatod mi és hogyan működtet téged? Anélkül, hogy ne tárnánk fel önmagunkat belülről - testi, lelki és szellemi szinten - és ezt ne raknánk egyensúlyba magunkon belül, anélkül nincs továbblépés.

- Hogyan alakítod ki és mi alapján éled meg emberi kapcsolataidat? Milyen negatív szülői, családi mintát viszel tovább, esetleg adnál tovább gyermekeidnek?

Anélkül, hogy megoldanánk az emberi kapcsolatainkat, tehát a szülőkkel való kapcsolatot, párkapcsolatot, gyerekekkel, barátokkal, testvérekkel való kapcsolatot nem lesz egyensúly.

- Mi akadályoz abban, hogy a valódi sors utadon járj? Hogyan tudod felnyitni spirituális képességeidet?

Anélkül, hogy ne éreznénk meg, hogy most mi a lelkünk útja itt a Földön, anélkül nem fogunk tudni továbblépni, mert mindig lesz bennünk egy érzés, hogy valami hiányzik.

- Hogyan tudod megnyitni magad a felsőbb, láthatatlan világok felé?

A világunk változik és egy idő után elengedhetetlen lesz a kapcsolódás a szellemeddel és a szellemi világgal. Az Új energiák itt vannak körülöttünk, hatnak ránk, alakítanak minket, hogy egyre tudatosabbakká váljunk. 

Program tematika:

Első alkalom: megismered igazi Önmagad

 • önfeltáró, önmegismerő, önfejlesztő energiákkal dolgozunk
 • megnézzük mi az, ami visszahúz tudatossági szinteken minket attól, hogy meglássuk igazi Önmagunkat
 • gyakorlatok és meditációk által elengedjük a múltunkat és megváltoztatjuk pozitívba a múlt rezgési energiáját
 • fejlesztjük a belső erőt, ami irányít, vezet és segít Téged
 • beteljesült álmok lekötése az életedbe
 • szívcsakra légzés felébresztése, ami kell a 4. naphoz a Mer-ka-bá-hoz
 • aktiváljuk a pozitív erőket

Második alkalom: Kapcsolatok feltárása és oldása

 • feltárjuk a családi feladatokat (karmákat), és kioldjuk amire már nincs szükséged
 • szülő-gyerek kapcsolata, hatása rád és Te hogyan hatsz a gyerekeidre
 • hogyan hatottak a szüleid és a testvéreid rád
 • párkapcsolati energiák feltárása, oldása és új energetikai minták elhelyezése
 • feltárod, hogy a szülői minták, amiket hozol hogyan hatnak rád, és elengeded ezeket a mintákat, hogy ne add tovább
 • kapcsolatod Önmagaddal
 • az új energia használata az emberi kapcsolatokban

Harmadik alkalom: Sorsfeladat feltárása, átírása és könnyítése.

 • feltárjuk mindazt, ami a Sorsod útját nehezíti és gyakorlatok, meditációk által könnyítünk az energiáján
 • szabad akarat átérzése és a szabadság lekötése
 • az igazi sors utadon elindulsz, amivel lejöttél ide a Földanyára
 • az új energia használata a Sors utadon

Negyedik alkalom: Mer-ka-ba energia aktiválása

 • Mer-ka-ba: kulcs egy magasabb dimenzióhoz ez egy erőmező, ami felemeli a tested rezgését egy magasabb rezgésre
 • szívcsakra légzés
 • a Mer-ka-ba energia átérzése és az érzés általi ébresztése
 • felsőbb Énnel való kapcsolódás, a Mer-ka-bán keresztül
 • a spirituális képességek feltárása és lekötése
 • az erő mezőnk ébresztése hatalmas spirituális ébredést és megnyílást ad

A csoportos foglalkozásokon ezen témák feltárásával, oldásával és pozitív átfordításával foglalkozunk. Ez az a csoport, ahol nem kötelező beszélned a benned zajló folyamatokról, hiszen a szívfényenergia szeretetteljes, elfogadó, megengedő, biztonságos terében lehetsz. A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, bárki részt vehet az eseményen, aki szeretné önmagát az alapokig megismerni, feltárni és elindítani az életét egy új, teremtőbb, könnyedebb, harmonikusabb és boldogabb irány felé.

Minden hónapban egy alkalommal találkozunk, és minden egyes nap energiája egymásra épül. Mindennap feltárunk, megismerünk, elengedünk és lekötünk érzés energiákat. Ezért kérlek, akkor jelentkezz a programra, ha ott tudsz lenni mind a 4 alkalommal. Létrejön majd egy erős csoportenergia, ami hatalmas pozitív változást indít be nálad.

Csoportos Hangfürdő

A hangfürdő alatt a résztvevők kényelmes, fekvő helyzetben helyezkednek el polifómokon, és egy ráhangoló vezetett meditációt követően élvezhetik a hangtálak csodálatos, ellazító hangjait.

Mi történik a Hangfürdő során?

Tibeti hangtálak, gong, óceándob, sámándob, koshi, esőbot, kalimba kristálypiramis, kristálytálak segítenek részt venni a hangutazáson. A hangfürdő egy relaxációs élmény, amely során nincs más dolgod, mint kényelmesen fekve, betakarózva átadni magad a rezgéseknek, hogy feltöltsenek gyógyító energiákkal test-lélek-szellem szinten. A hangok pozitív hatása mélyen ellazult állapotba juttat, mely állapotbna könnyebben tudjuk elengedni mindazt, ami már nem szolgál bennünket.

Hogyan hatnak ránk a rezgések?

Az emberi test 70%-a víz. A víz négyszer olyan jól vezeti a hangot, mint a levegő. A tibeti hangtál megszólaltatása során rezgés keletkezik, amely bizonyítottan felszabadítja az energiákat. A víz a gyógyító hatású rezgést nagyon gyorsan juttatja el testünk szinte minden pontjába. A hangrezgések úgy áradnak szét a szervezetünkben, mint a tóba dobott kavics által keltett hullámok. Elérik egészen a sejtmembránt, felébresztve ezáltal minden egyes sejtünket. Így a nyirok- és az idegrendszer is kiegyensúlyozottabb állapotba kerül, elindulnak a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusai.

A hangtálak rezgése több szinten is hat ránk.

 • A hallható hangtartományban csupán a hangok hallgatása által ellazít, megnyugtat, javítja a közérzetünket
 • A felhangok segítségével alfa, théta és delta állapotba juttathatja agyunkat, így mélyebb szinteken is hatást gyakorolhat, rég elraktározott érzelmeket, blokkokat oldhat fel

Minden hangfürdő más, mivel a tálak alkalmazásának módja tisztán intuitív aszerint, hogy a résztvevők éppen milyen energiákat igényelnek.

Miben segíthet a résztvevőknek egy csoportos hangfürdőn való részvétel?

 • csökkentheti a stresszt
 • elmélyítheti a pihenést
 • javíthatja az alvást
 • erősítheti az immunrendszert
 • kiegyensúlyozhatja a jobb- és bal agyféltekék működését
 • megváltoztathatja viselkedési, gondolkodási, érzelmi élet destruktív mintáit
 • tisztíthatja az energiacsatornákat
 • segíthet betegségből való gyógyulási folyamatokban, gyorsíthatja a folyamatot
 • növelheti a létfontosságú energiaáramlást, kreativitást, intuíciót, motivációt
 • aktivizálhatja a kiegyensúlyozott csakra működést
 • eltávolíthatja a destruktív energiát az auramezőből

Az aktuális időpontokat a Holisztikus Egyensúly Facebook oldalon találod.

Kapcsolódás a Földet segítő Földönkívüli energiákhoz

Az Univerzumunkban nemcsak mi létezünk, mint emberi civilizáció.
Nagyon sok csillagközi faj él, akik sokkal fejlettebbek mind érzelmileg, spirituálisan és technikailag is. Az emberi gátoltság és félelmek miatt nagyon kevesen ismerik el a létezésüket.
Ezen az egynapos programon kapcsolódunk a minket segítő Földönkívüli civilizációkhoz. Megismerjük küldetésüket.
Meditáció alatt megérezzük melyik Földönkívüli energiákkal állsz kapcsolatban.
Szimbólumokon keresztül beépítjük a tudatos kommunikációt.
Csak a Fényt képviselő és közvetítő fajokkal ismerkedünk meg.

A képzés nyitott, bárki jöhet aki szeretné megtanulni a tudatos fénykapcsolódást a Földönkívüli civilizációkkal. 


Jelentkezz ma! 

Női erő ébresztés

Mit jelent számodra, az hogy Nő vagy, hogy Női testben vagy? Hogyan éled ezt meg? Mennyire érzed magad szabadnak, nyitottnak a szexualitásodban? Hogyan működsz párkapcsolatodban? Mennyire tudod beengedni a Férfit?

Egy olyan szeretetteljes, intim, tabukat döntögető, szabad együttlétre hívlak, ahol megnézheted feltárhatod, kioldhatod a mélyebb tudatossági rétegjeidben fekvő elakadásaidat, blokkjaidat, melyek megakadályozzák, hogy szabadon, örömmel szégyen mentesen éld meg önmagad Női erejét, mint szexuális nő, mint anya, mint feleség, mint bölcs papnő. Összekapcsolódunk a Szent Tűz és a Szent Extázis erejével Mária Magdolna csodás jelenlétében, mely vezetni fog téged tovább. Választ kaphatsz olyan kérdéseidre, melyeket eddig nem mertél feltenni magadnak, az orgazmussal, szexualitással kapcsolatban. Különböző belső erő gyakorlatokkal, vizualizációs technikákkal, meditációkkal felébresztjük a Női erődet, egyensúlyba rakjuk a Férfi oldaladdal. A világot a Női erő fogja megváltoztatni. A szeretet, a lágyság, az együttérzés, az öröm a szívtudatosság ereje. Ezért fontos, hogy ez felébredjen mindenkiben. A Férfiakban is! A Férfi-Női erő egyensúlya vezet el minket az Új korba az 5. dimenziós szeretet rezgésbe. Ezen az egy napos együttléten alapszintű feltárásokat, kioldásokat, pozitív programozásokat végzünk melyek így is hatalmas pozitív változásokat hoznak el az életedbe. Mindez a Szívfény szeretetteljes, rezgésében, biztonságában, elfogadó terében történik. 

Gyere és lásd meg Önmagad Csodáját, lásd meg az ezer arcodat mely megváltoztatja a világodat!

Jelentkezz ma!

Lélekrészeink egyesítése

Amikor leszületünk ide a Földre, hozzuk a saját lélek egészünket. Ahogy járjuk a tapasztalás útját elhagyunk, szétszórunk lélekenergiákat. A lelkünk egy része ott marad a múltban. pl. gyermekkori sérülések miatt, traumák, fájdalom, csalódások... Amikor szétszóródik a lélekenergiánk, akkor szorongónak, elveszettnek érezzük magunkat. Nem merünk hinni magunkban és semmiben.
Amikor visszatudod fogadni a lélekenergiát a szívedbe, akkor visszajön az önbizalom, a vidámság, az öröm, a boldogság érzése és egyensúlyba kerülsz, pozitív testi gyógyulások történnek. Beindul a jó lét az életedbem. Hirtelen hatalmas boldogság és nyugalom önt el.

Ezen az együttléten megnyitjuk a fénykapukat meditációban és visszafogadjuk gyógyultan a leszakadt lélekrészeinket, hogy visszakapd a lélekerődet, és megérezd miért vagy itt a Földön.


Beszélünk a lélekről, a lélekenergiák leválásáról és hogy ez miképp hat az életedre.
Egy felemelő csodás nap vár rád.

A képzés nyitott, bárki résztvehet rajta aki szeretné Önmagát teljes lelki egységben megélni. 


Jelentkezz ma! 

Képesség ébresztés

Egy olyan 4 alkalmas programot indítok a Fény Mesterekkel, ahol segítséget kapsz ahhoz, hogy az ébredező képességeid (tisztánlátás, tisztán hallás, médiumitás, telepátia, stb.) biztonságosan nyílhassanak meg. Minden hónapban egy alkalommal találkozunk.

A négy alkalom tematikája és energiája egymásra épül, fokozatosan több síkon történik az ébresztés. A program legnagyobb részt meditációból és gyakorlatokból áll.

Sokan fognak ébredni spontán és fontos, hogy tudják majd kezelni ezeket a képességeket. Gyermekek nagy száma fog megnyílni és a szülőknek tudni kell segíteni őket.

Bárki jöhet erre az eseményre, aki nyitottnak érzi magát és hívást érez az Ősi spirituális képességek felébresztésére Önmagán belül. Szívfény Alapszint és Önfeltárás Mesterfokon alapokat adhat ehhez a képzéshez.

Az esemény a Szívfény Szeretet energia biztonságos terében zajlik a Fény Mesterek segítségével.

Létrejön egy erős, támogató csoportenergia, ahol tisztulhatnak a spirituális sérüléseid, hogy felkészülhess a változásokkal teli új világra.

Spirituális képességekkel minden ember rendelkezik. Legtöbben nem is tudnak róla, vagy nem tudják használni, mert mélyen el van rejtve a tudatossági rétegekben vagy félelmek kapcsolódnak hozzá.

A képesség ébresztő program keretében négy hónapon át, havonta egyszer találkozunk 1 napra. Gyakorlatokkal, meditációkkal nyitjuk a képességeket, felébresztjük magunkban az ősi energiákat és behívjuk az azokhoz kapcsolódó tudást, amivel már korábban bírtunk. Legyen ez sámán, indián, egyiptomi pap, druida pap vagy gyógyító papnő, füvesasszony, boszorkány, angyali lét képessége. A negyedik alkalommal lekötjük a Fehér Mágia Útját , mágikus praktikákat tanulhattok. Dolgozunk a tisztán érzékelésen, a tisztánlátáson, tisztánhalláson és a médiumi képességeinken. Finomítjuk a telepatikus képességeinket, hogy jobban segítse a földi utunkat. Fontos tudni, hogy a képességek általában akkor ébrednek és nyílnak, ha már megvan bennünk a lelki, érzelmi egyensúly, mert akkor tudunk nagyobb energiákat megmozgatni. A szívfény energia biztonságos terében a szeretet energiában, tiszta szándékkal történik az ébresztés, nyitás, mindenkiben úgy ahogy készen áll rá. 

Fény és Szeretet vezessen utadon!

Jelentkezz ma! 

Árnyék és Fény oldalunk megismerése - Luciferi energiák oldása

Mindenkiben van árnyék és fényoldal. Attól függően, hogy melyiknek ad nagyobb teret önmagán belül, az jelenítődik meg az életben.

Lucifer fényhozó arkangyal és neki is van fényoldala. Lucifer az árnyék oldalunkat ébreszti. Lucifer hozza a bennünk lévő alacsony rezgésű érzelmi energiák (düh, harag, gyűlölet, félelmek aggódás stb) felismerését. 

Mindent ami ébreszt Önmagadra. Csak azért, hogy eljuss a végső szeretet állapotába.

A Luciferi energiák ébredést hoznak, meglátásokat, felismeréseket, Önmagadról, önmagad kezeléséről. Ezáltal fejlődést is hoz számodra.

Az egy napos kurzus során, megismered az árnyékoldaladat, feltárjuk, kioldjuk és úgy mész haza, hogy megtanulsz a fényoldaladhoz kapcsolódni.

Meditációs technikákkal, gyakorlatokkal, segítem ezt a folyamatot.A kurzus nyitott, bárki jöhet aki úgy érzi szeretné egyensúlyba hozni önmagán belül ezen kettő erőt, hogy azt az életet tudja élni amire vágyik a szívében.

Jelentkezz ma!  


Új Energiás Arkangyal kapcsolódás

Az angyalok mindig velünk vannak, és velünk is voltak, még ha nem is vagyunk tudatosak rá. Most, hogy a Föld nagy változásokon megy keresztül, egyre magasabb rezgésről és egyre többet kapcsolódnak hozzánk az angyalok és a felemelkedett mesterek. 

Egyre több ember nyílik meg arra, hogy lássa és hallja őket.

Eddig is csodálatos tanítások, útmutatások érkeztek az angyali rendekről, hogyan és miképp kapcsolódjunk hozzájuk, miben tudnak segíteni nekünk. Mégis az emberek nagy része csak pár angyalt ismer, vagy csak általánosítva fohászkodik hozzájuk, de rengeteg arkangyal várja, hogy segítséget kérjünk tőlük, hiszen csak akkor segíthetnek nekünk, ha kérjük. Minél specifikusabban szólítjuk meg őket egy témával, annál inkább tudnak gyors változást elindítani. A program keretében 17 arkangyal és 5 felemelkedett mester energiájához kapcsolódunk. Megtanuljuk részletesen, hogy milyen témákban tudnak nekünk segíteni és hogyan. 

Lekötjük rövid meditációkkal az energetikai kapcsolódást velük. A lekötés segít abban, hogy tudatosabbak legyünk rájuk, ők pedig közelebb tudnak jönni hozzánk. Megtanuljuk az angyal kártya kirakási módjait, hogy még tudatosabban tudjunk kapcsolódni és másoknak is útmutatást nyújtani. 

Ez a program egy életre szóló használati utasítást ad, ahhoz, hogy az égi világból hogyan kérjünk segítséget.

Ehhez az eseményhez semmilyen előképzettség nem szükséges!


Jelentkezz ma! 

Teremtés Tudatos energiával

 A teremtésekhez a legfontosabb a képzelet megtartása és a vágy. 

Szívből vágyni arra amit akarsz.

Csak hogy nagyon sokan nem tudják, nem merik megengedni maguknak, hogy megteremtődjenek a vágyaik, mert nem tudatosan teremtenek.

Ezen az egynapos együttléten megláthatod mi miatt nem működik az életedben az amit szeretnél. Mik az ellenteremtéseid azok mi miatt léteznek.

Nagyon sok meditációs, vizualizációs gyakorlaton keresztül lekötjük a Mesterekkel a tudatos fény rezgését az életedbe, az agyadba. Megtanulsz érző figyelemmel lenni önmagaddal és a teremtéseiddel. Megérted, hogy minden amit látsz a világban az benned van. 

Ehhez kapsz eszközöket, hogyan tudsz változtatni, önszuggesztív módon a gondolataid rezgésén, a tudatalattid programjain.

Egy nagyon izgalmas új út nyílik meg elötted, ha ezt választod és velem tartasz.

A képzés nyitott, bárki jöhet aki szeretné megtanulni a tudatos teremtést. 


Jelentkezz ma! 

Krisztusi Érintés

Sok szeretettel várlak annak a csodálatos érintési technikának az átadására, ami a Szívfény ébresztéseket még magasabb szintre emeli. Ezen a programon egy olyan új érintést tanulhattok, melyhez ráhangolódunk a Krisztusi Szeretet energiára, és egy tudatos kommunikáció által megemeljük a testnek és a sejteknek a rezgését. Ezen eseményen elsajátított technikával, érintés által gyorsabban tudsz az energiával dolgozni. Megérzed milyen az, amikor az érintés olyan szinten rezeg, amikor már a tiszta Szent Lélek energiája árad a kezedből és az egész testedből. Az ébresztés által áthangolod a test sejtjeit és mélyebb tudatossági rétegeit az egészség és a szeretet rezgésére. A technika által magasabbra emelheted az öngyógyító képességedet.


Elsajátítasz..
... egy öngyógyító, tisztító technikát, ami téged is tisztít.
... tudatosan kommunikálni a fény energiával.
... egy technikát, mellyel könnyebben és mélyebben tudod ébreszteni a sejteket az egészségre.


A részvétel feltétele a Szívfény ébresztés alap elvégzése. 


Jelentkezz ma!

Sejtszintű Egészségébresztés, Sejtfiatalítás

A testünk a tudatunk holografikus kivetülése. Ez az alapja az Önmagunkról kialakított képnek. Ez a tudati energia besűrűsödik és életre kel. A testünk rendezi az energia mezőt, amik vagyunk, az érzéseink az irányítók. Attól függően, hogy milyen tudati rezgésben vagyunk, tehát mit gondolunk magunkról, hogyan érzünk magunkkal kapcsolatban, az jelenítődik meg fizikai síkon. Minden évben testünk 98% a megújul sejt és atomi szinten. 3 havonta új csontvázunk van. 3 hetente megújul a teljes bőrállományunk és 3 naponta a gyomrunk! Képesek vagyunk létrehozni magunkban új sejteket és atomokat. Nagyon nem mindegy ezért, hogy milyen tudati rezgésben vagyunk! Ha tele vagy félelmekkel szorongásokkal, vagyis alacsony rezgésű energiákkal gyengíted a sejtjeidet és ezáltal az egészséged is megrendül, ami folyamatokban jelentkezhet a testedben. Ezért ennek a módszernek a kulcsa megemelni a tudatunk rezgését, hogy képesek legyünk a sejtszintű egészségébresztésre. Egészségessé tenni, fiatalítani magunkat. A programon elsajátíthatod a módszer technikáját mind elméleti mind gyakorlati síkon. Egyenként adom át a technikát, hogy érezzétek, tapasztaljátok ennek a csodálatos módszernek az erejét lényegét. Csoport energiában nyílhatsz, fiatalodhatsz, töltődhetsz.

A részvétel feltétele az alap szív elvégzése.

Jelentkezz ma és vedd kezedbe a jövőd!

Mirigyállomány hangolás/aktiválás

Ez a technika a mirigyeket hangolja, aktiválja, azok közül is az agyalapi mirigyet, tobozmirigyet és a csecsemőmirigyet.

A mirigyek aktiválásával a szervezet új életre kel, titkos erőforrásaink, amelyek élő anyagokkal látják el a testünket és aktiválják a csakráinkat. A keringés útján eljutnak az egész testbe. Az ifjúság forrása, ha megfelelően működik a szervezet. Előkészíti a képességek nyitását is. A módszer során egy speciális Földeléses technikát is alkalmazunk, mely segít egyensúlyban maradni, és több energiát befogadni. 

Gyakorlatilag az alap Szívfénybe van beillesztve és csak az új technikát kell megtanulni.

Ezen alkalmon elsajátítjátok:

 • az Új energiás Földelés technikáját
 • a mirigyek aktiválását ezáltal segítitek a saját képességeitek nyitását
 • melyik mirigynek milyen szerepe van
 • kiknek és mire jó ez a módszer

Jelentkezz ma!

Múltkioldó - Tollazás

A Múltkioldó tollazás egy haladó technika mely mélyebb tudást nyújt abban, hogy felismerjük milyen érzések okozzák a testben a betegségeket és az elakadásokat. Olyan technikát adok át, ahol sejtszinten kioldjuk a testből az alacsony érzelmi energiákat, a múltbéli blokkokat, sérüléseket, traumákat, amiket őrzött a fizikai- és energiatest.

Egy múlt oldást végzünk és utána a tollak finom rezgésével áthangoljuk az egész testet.

 Elsajátíthatod:

 • a tollazás technikáját,
 • megtanuljuk hogyan nyissuk meg az energetikai kapukat, hogy azon keresztül mélyebb szintekről tudjunk tisztítani.
 • megtanuljuk, hogy melyik testrészeinkbe milyen érzelmeket pakolunk le
 • megtanuljuk a spirál technikát, melyel áthangoljuk a test rezgését

Az esemény 1 napos és alap Szívfény elvégzése szükséges hozzá.

Várlak szeretettel, hogy még mélyebben megismerd ezt a csodálatos energiát!

Szívtudatosság a Létezés új útja


A jövő a tudatos érzelmeken keresztüli teremtés lesz.

Szívtudatosság a Létezés új szintje. A valódi tudatosság a Tudatalattin túl van a szellemi dimenzióban. A szívtudatosság juttat el arra a rezgésre, hogy kapcsolódni tudsz a magasabb tudatossági rezgésedhez. A szívtudatosság nyitja meg az elme magasabb rezgését. Ott jön létre egy magas szintű test-sejt tudatosságú kapcsolat. Az egyetlen út ami elvezet ide, hogy tartsd meg a gondolataidat a szívedben. Teljesen másképp döntünk fejből, mint szívből... nem a szavak lesznek a lényegek, hanem, ahogy kimondod a szavakat az érzésekkel kimondott szavak. 

Amikor a szívtudatosságban élsz megnyílsz egy jósággal teli gondolkodásra. Ahol csak biztonság van, hit, hála, szabadság, erő és szeretet. A szív csak szeretni akar, minden más az elme. 

Ezen a programon megemeljük egy magasabb rezgéstartományba a gondolatainkat. Egy olyan rezgésbe, ahol a szeretet irányítja a gondolatainkat, a testünket és az életünket. Hangoljuk a DNS szálakat, és aktiváljuk a Fénytestet. A szívünkön keresztül vezet az érzés, ami megváltoztatja a gondolkodásunkat. Vezessenek a pozitív gondolatok, a pozitív érzések, hogy emelkedjen a tested rezgése és az életed rezgése. 

Meditációkkal, gyakorlatokkal, beszélgetésekkel segítem bennetek ébredni, vagy elsajátítani, hogy hogyan tudjátok könnyebben kezelni a nehezebb élethelyzeteket. Hogyan tudjatok könnyebben a belső középpontban maradni, az egyensúlyi állapotban a kihívásokkal teli időszakban. Illetve ha ki is billentek, hogyan térjetek oda minél könnyebben és hamarabb vissza. Hogyan tudd kiemelni magad könnyebben a nehezebb érzelmekből. Hogyan emeld életed és tudatosságod rezgését egy könnyebb, boldogabb, harmonikus, kiegyensúlyozott élet megélésért. Adjunk energiát a szeretetnek, a fénynek, az örömnek és a boldogságnak.

Légzés technikák és meditáció

A légzés fiatalít. Egy igazi csoda. A légzés maga az Élet! 

Már az gyógyít, ha csak figyeled a légzésedet. A légzésfigyelés hat a gondolkodásra. Sok betegségnek oka a nem megfelelő gázcsere, mert az elhasznált levegőt nem fújjuk ki, lerakódik a különböző szervekben , elakadások keletkeznek. Így nem jut el a megfelelő oxigén ellátás a szervekbe, a sejtekbe. 

Csak attól, hogy nem megfelelően lélegzünk. Ez stresszt okoz a nyakban, vállban, a hátizmokban, és az izom rendszerben. 

A légzés megváltoztatása hat a vérkeringésre, az anyagcserére, és az egészség fenntartására. Napi pár perc helyes légzésnél az elme elcsendesül. A légzés irányításával belépsz egy módosult tudatállapotba. A lélek mélyebben kapcsolódik hozzád. 

A légző gyakorlat tisztít, tölt és erőt ad a testnek és a pszichének. Meg kell tanulni tudatosan lélegezni. Több légzés technikát tanulunk és te megérzed, neked melyik hat a legjobban. Megtanuljuk légzés által lejuttatni magunkat alfa állapotba. 

A meditatív állapot legegyszerűbb módja a légzés tudatos szabályozása. Pár perc alatt teljes meditatív állapotba tudod juttatni magadat. 

Napi 20 perc meditatív állapot, és megnyílik egy másik tudatosság neked. Megnő az agy oxigén tartalma, és megváltozik az agyi rezgésed. 

Eljutsz egy TISZTA tudatállapotba. Meditáció alatt az ego védekezése elmúlik, kapcsolat jön létre a lelkünkkel, az érzéseinkkel.