EGYÉNI SZOLGÁLTATÁSOK

Első konzultáció

feltáró beszélgetés

Az első alkalom arról szól, hogy beszélgetés során feltárjuk a problémák, kialakult helyzetek kiindulópontjait. Már ez alatt az idő alatt is beindul a lélekben a felismerés ereje. Hisz, ami eddig nem volt érthető az érthetővé válik, pusztán a rálátás által. Majd felvázoljuk, hogy milyen módszerekre van szükség ahhoz, hogy energetikailag is kioldódjon a blokk a lét minden síkjáról. Megbeszéljük azt is, hogy milyen időközönként célszerű ezeket végezni. Úgy érzem, hogy nekem csak az elindulást, tisztulást, megértést és tudatosodást szükséges támogatnom, minden más önmunka és önfejlődés. Éppen ezért pár alkalom elég szokott lenni egy - egy probléma kioldására, feltárására, pozitív programok betöltésére. Természetesen ez is egyéni lélek függő, mint minden más lélekfejlődési folyamat. Figyelembe veszem ezt a lélek dinamikát is a munkám során.

Célom, hogy visszavezesselek valódi Önmagadhoz, ébresszelek mindarra Aki Vagy és amit tudsz, hogy az életedet örömben, boldogságban szeretetben egészségben élhesd. 

Szívfény kezelés

A Szívfény technika egy magas rezgésű szeretetenergia, mely energia segítségével ki tudjuk oldani a blokkokat az érzelemtestből. Megnyugtat, ellazít, a "Szeretetben és Biztonságban vagyok" állapotába vezet.

Egy mély és csodálatos módszer, mely megkerülve az elmét segít kikapcsolódni és feltöltődni. Megmutatja mit tegyél, hogy fizikai-, lelki- és szellemi szinteken felébredjen a testben sejtszinten az egészség. Ez az energia áthangolja a teljes energetikai rendszerünket. Átélhetjük önmagunk teljes elfogadását, és megláthatjuk a bennünk rejlő valódi értékeket, képességeket. A Szívfény egy olyan lélekvilágba visz, ahol felébredsz a szeretet magasabb rezgésére.

Krisztusi Érintés

Ez az új érintés egy tudatos kommunikáció a Fénnyel. A Szívfényenergiában egy továbblépés.

Eme technika révén Tudatos fénnyel töltjük fel a sejteket, ezzel szó szerint újjáélesztjük, megmentjük.

Kivezeti a stressz energiát a sejtekből, szervekből és a testből. Úgy születünk meg, hogy van egy belső fényünk, a sejtjeink fénylenek. Amikor diszharmónia van bennünk, veszít a sejt a fényéből. A legjobban a stressztől veszítenek a sejtek a fényükből.

A Forrás energiájával kapcsolom össze a testet, melynek egy lüktető, hullámzó áramló energiája van. Mint a szívdobbanás. Pozitív programokat helyezek el sejtszinten.

A Szent Lélek energiája belép a testbe, szervekbe és ezáltal egy Ősbizalom ébred fel. Egy különleges energia, mely nagyon mély tudatállapotba visz.

Kiválóan alkalmas ez a technika stresszes élethelyzetek feloldására, de akár egy megnyugtató relaxációra is.

Mélyoldás

A Mélyoldás lényege, hogy a test izomzatában, csontjaiban lerakódott érzelmi lenyomatokat oldjuk ki transzlégzés segítségével. Mintegy felszabadítjuk a testet-lelket-tudatot a karmikus terhektől, érzelmi blokkoktól, akadályoktól, melyek nem engedik, hogy az életedet örömben, szeretetben, szabadon, harmóniában éld meg. 

Ez az oldás megelőzi, hogy a testben bármilyen rosszindulatú folyamat jöjjön létre az idők során.

Amire szükség van az a Te szándékod, hogy elengedsz mindent, ami már nem szolgál és felszabadítod magad. Én hozzá teszem az erőt, energiát, hitet, Krisztusi szeretetet, mely a Forrásmező energiájából érkezik.

Mirigyállomány hangolás

Ez a technika a mirigyeket hangolja, aktiválja azok közül is az agyalapi mirigyet, tobozmirigyet és a csecsemőmirigyet. A mirigyek aktiválásával a szervezet új életre kel, titkos erőforrásaink, amelyek élő anyagokkal látják el a testünket és aktiválják a csakráinkat. A keringés útján eljutnak az egész testbe. Az ifjúság forrása, ha megfelelően működik a szervezet. Előkészíti a képességek nyitását is. 

Múltkioldó tollas technika

1-2 Szívfény alap után lehet alkalmazni a múltkioldó technikát. Még intenzívebb, még mélyebbre ható energiaébresztés, melyet felerősít a puha tollak rezgése, melyeket ebben a technikában használok. Sejtszintről oldódnak ki múltbéli blokkok, sérülések, traumák, amiket őrzött a fizikai test és az energiatest. 

Kicsit hosszabb és erőteljesebb technika, mint az alap szívfény, még jobban átérezhető a teljesség, egészség, szeretet egysége minden szinten.

Sejtszintű Egészségébresztés

Sejtszintű Egészségébresztés hatásai

 • kioldja a stresszt az egész testből
 • áttisztítja az energiapályákat
 • kioldja az elektroszmogos szennyeződéseket
 • kisimítja a bőrt
 • fejfájást szüntet meg
 • oldja a test merev izmait
 • ráhangolja a testet magasabb rezgésre
 • csökkenti és megszünteti a ráncokat
 • segíti a nyugodt pihentető alvást
 • meggyorsítja az energiaáramlást a testben
 • rugalmassá teszi a bőrt
 • oldja a lelki blokkokat
 • aktiválja a meridiánokat
 • megindul a vérkeringés az agyban, bőrben
 • megtisztul a kapcsolat az agy és a szív között
 • megindul a nyirokkeringés
 • ez hat a testre, érzelmekre, tudatra

Egészségessé tenni, fiatalítani magunkat. A testünk a tudatunk holografikus kivetülése. Ez az alapja az Önmagunkról kialakított képnek. Ez a tudati energia besűrűsödik és életre kel. A testünk rendezi az energia mezőt, amik vagyunk, az érzéseink az irányítók. Attól függően, hogy milyen tudati rezgésben vagyunk, tehát mit gondolunk magunkról, hogyan érzünk, magunkkal kapcsolatban az jelenítődik meg fizikai síkon. Minden évben testünk 98% a megújul sejt és atomi szinten. 3 havonta új csontvázunk van. 3 hetente megújul a teljes bőrállományunk és 3 naponta a gyomrunk! Képesek vagyunk létrehozni magunkban új sejteket és atomokat. Nagyon nem mindegy ezért, hogy milyen tudati rezgésben vagyunk! Ha tele vagy félelmekkel szorongásokkal, vagyis alacsony rezgésű energiákkal gyengíted a sejtjeidet és ezáltal az egészséged is megrendül, ami folyamatokban jelentkezhet a testedben. Ezért ennek a módszernek a kulcsa megemelni a tudatunk rezgését, hogy képesek legyünk a sejtjeinkkel kommunikálni.   

Tudatossági FeltárásEnnek a módszernek a lényege, hogy egy mélyebb tudatossági rezgésből felszabadítjuk a blokkokat, megtisztítjuk és elhelyezünk pozitív mintákat. Eme módszer ezúttal ülve történik, s közel két órát vesz igénybe.

Holistic pulsing

Lélekringatás

A Holistic Pulsing egy manuál (kézi) tudatossági technika, amely egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási módszer. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva kellemes, mély ellazulást érzünk. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A ringatás hatására az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz, magabiztosabbá válunk, képesek leszünk döntéseket hozni, változtatni életünkön.

Access Bars

bárok futtatása

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!

Célja: Megerősíteni mindenkit, hogy tudja, amit tud.

Az Access Bars® gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes, és azonnal hasznosítható eszköz, hogy változtass az életeden. Bároknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (bár) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el- és befogadni.

Energetika térrendezés

Egyéni Családállítás

A családállítás lényege az, hogy a probléma mögött meghúzódó valódi elakadások láthatóvá és feloldhatóvá válnak. 

A családállítás egy olyan technika, ami Bert Hellinger német terapeuta nevéhez fűződik. A családállítás arra alkalmas, hogy megmutassa, milyen láthatatlan, családi, transzgenerációs mozgatórugók vezérelnek minket egy-egy nehéz élethelyzetben. Ezen kívül segít a konfliktus megoldásának megtalálásában és a kiegyensúlyozott életvitel kialakításában is.

Életünk során sokszor érezhetjük úgy, hogy nem tudunk túljutni egy nehézségen, problémás élethelyzeten, vagy hogy újra és újra ugyanabba a szituációba kerülünk bele. Hiába határozzuk el, hogy most másként csináljuk, máshogyan oldjuk meg, vannak olyan tényezők, minták, amelyek mélyen, a lelkünkben hatnak, és nem mindig elég a tudatos elhatározás. Ezek a lelki kötelékek gyakran vezetnek el a családból, szüleinktől, nagyszüleinktől, sőt akár a dédszüleinktől tudattalanul hozott generációs lelki kötésekhez.
A családállítás lényege az, hogy eredetileg azokkal a család dinamikai törvényekkel dolgozik, amelyeket ha megismerünk és elkezdünk alkalmazni, valódi változásokat hoznak életünk minden Azokat az életviteli elakadásokat, amelyek családi rendszerünkből fakadnak, tudatos elménkkel feltérképezni, és megoldani nem mindig lehet. Természetesen nem minden probléma mögött húzódik csak generációs ok, és sokszor nem csak egyféle szempontból érdemes megvizsgálni a megoldási útvonalat, azonban a módszer bizonyos esetekben hatékony. A családállítás mögött meghúzódó "törvényszerűségek" nem új keletűek. Ma Magyarországon a családállítás módszere nem minősül terápiának, azonban lehet terápiás hatása is. A családállítás lényege, a módszer hatékony önfejlesztésre, önismeret mélyítésre, és arra, hogy valódi válaszokat és segítséget kapj jelen életed jobbá tételére.

Hangterápia

Hangmasszázs, hangtálas kezelések

A hangok harmonizáló, egészséget támogató hatását évezredek óta ismerik és alkalmazzák az emberek, de a hangérzetek és a hangok élettani hatásának mai értelemben vett tudományok vizsgálata csak a 19. században kezdődött el. A 20. század fizikai, zenepszichológiai, művészetpszichológiai, hangpszichológiai kutatásainak, neves agykutatók munkájának köszönhetően mára a hangterápia, rezgésterápia, zeneterápia körüli misztikum tűnőben van. 

Már nem úgy tekintenek e módszerekre mint mágusok, varázslók, sámánok csodatevő eljárására, hanem mint a jelen civilizáció által újra életre hívott alternatív gyógymódok egyikére, mely "high-tech" eszközökkel kiegészítve visszatért a hétköznapokba és a modern orvoslásba egyaránt. 

Mindez annak ellenére így van, hogy hatásosságuk dokumentációja még mindig hiányos, s jótékony energiái a kliensek elvárásán és hajlandóságán is múlik.

A rezgésterápia, hangterápia valamilyen formában a világ összes ősi civilizációjában felbukkant. Ismerték és alkalmazták a tibetiek, kínaiak, az ősi egyiptomiak, a görögök, a japánok, sőt az ausztrál őslakosok is tudatában voltak a rezgések gyógyító erejének. 

E csodálatra méltó kultúrákban az emberek harmóniában éltek a természettel, s mintegy hozzá tudták magukat kapcsolni a föld és a teremtmények természetes energiáihoz. Úgy hitték ugyanis, hogy a világmindenség egy élő organizmus, mely életerővel, finom energiafolyamokkal van megtöltve, s ez az egyetemes energia minden élet fő alkotóeleme. 

Az összes keleti filozófia, gyógyászati eljárás alaptanítása, hogy ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud áramolni a testben. Egyértelműen a gátolt energiaáramlást tették felelőssé a megzavart energiaegyensúlyért, az érzelmek labilitásáért, a haragosság, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a testet, és támadhatóvá teszik azt a betegségekkel szemben.

A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege abban áll, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak. A megzavart energiaegyensúly helyreállítása lehetővé teheti a gyógyító energia szabad áramlását, s ez az energia-harmónia egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet eredményezhet.

A belső egyensúly felé vezető út rövidebb, mint gondolnánk!

Sejtmasszázs vagy hangmasszázs (hangfürdő). Legtöbbször gongokat vagy tibeti hangtálak egy csoportját használják erre a célra. A hangszerek gazdag rezgéstartománya újra megteremti a szervezet megzavart egyensúlyát, azaz segít visszanyerni az egészséget. Számtalan rendellenesség eredményesen kezelhető ezzel a módszerrel, például szorongásos állapotok megszüntetése, immunrendszer erősítése, energiablokkok oldása, fejfájás, emésztési zavarok, görcsök, ízületi fájdalmak.

Szeretettel várlak, erre a kezelésemre is. A hangterápia időtartama 60 perc.

.