EGYÉNI SZOLGÁLTATÁSOK

Első konzultáció

feltáró beszélgetés

Az első alkalom arról szól, hogy beszélgetés során feltárjuk a problémák, kialakult helyzetek kiindulópontjait. Már ez alatt az idő alatt is beindul a lélekben a felismerés ereje. Hisz, ami eddig nem volt érthető az érthetővé válik, pusztán a rálátás által. Majd felvázoljuk, hogy milyen módszerekre van szükség ahhoz, hogy energetikailag is kioldódjon a blokk a lét minden síkjáról. Megbeszéljük azt is, hogy milyen időközönként célszerű ezeket végezni. Úgy érzem, hogy nekem csak az elindulást, tisztulást, megértést és tudatosodást szükséges támogatnom, minden más önmunka és önfejlődés. Éppen ezért pár alkalom elég szokott lenni egy - egy probléma kioldására, feltárására, pozitív programok betöltésére. Természetesen ez is egyéni lélek függő, mint minden más lélekfejlődési folyamat. Figyelembe veszem ezt a lélek dinamikát is a munkám során.

Célom, hogy visszavezesselek valódi Önmagadhoz, ébresszelek mindarra Aki Vagy és amit tudsz, hogy az életedet örömben, boldogságban szeretetben egészségben élhesd. 

Gyógyulás az áldás terében

Energetikai kezelések

Energetikai kezeléseim során rád hangolódva, egyéni szükségleteidnek megfelelő kezelési módszereket alkalmazok. 

Az Isteni Forrás azon minőségét csatornázom le, amire akkor és ott Te befogadó vagy. Ami ébreszti benned a Belső Gyógyítót, ami egységbe, egészségbe hangolja a Testedet-Lelkedet-Szellemedet.

Ezek a kezelések történhetnek kényelmesen ágyon fekve vagy ülőhelyzetben. Tartom a teret neked, hogy egyensúlyba kerülhess újra az elhangolódott szerveiddel, testrészeiddel, azért, hogy az egészség rezgésén rezegjenek. 

Ezek a kezelések hatással vannak nem csak a testi – lelki jólétedre, de kihatnak a hétköznapi világodra, környezetedre is. Általuk újra megélheted, hogy harmóniában vagy. Örömteli, könnyed áramlásban tudod tovább élni az életedet.

A kezelések időtartalma: 60-90 perc.

Energetika térrendezés

"Minden látható gyökere a láthatatlanban van."

Az energetikai térrendezés vagy informácós gyógyítás abban segít, hogy a fizikai világban található problémák mögöttes, láthatatlan okait tárja fel és tegye láthatóvá mindezt, hogy megoldás jöhessen létre.

 Olyan megoldás, ami felszabadít azon kötődések, minták, sémák érzelmi programjai alól, melyek hatással vannak az élet minden területére. Az energetikai térben megmutatkoznak az elakadások, a szeretet, hűség megbetegítő dinamikái, amik nem az élet áramlásában tartanak, hanem épp ellenkezőleg: blokkolnak, és akadályoznak a saját Sorsod megélésében. 

Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy azt az életet élje, amire vágyik. Életünk során sokszor érezhetjük úgy, hogy nem tudunk túljutni egy nehézségen, problémás élethelyzeten vagy, hogy újra és újra ugyanabba a szituációba kerülünk bele. Hiába határozzuk el, hogy most másként csináljuk, máshogyan oldjuk meg, vannak olyan tényezők, minták, amelyek mélyen, a lelkünkben hatnak, és nem mindig elég a tudatos elhatározás. 

Ezek a lelki kötelékek gyakran vezetnek el a családból, szüleinktől, nagyszüleinktől, sőt akár a dédszüleinktől tudattalanul hozott generációs lelki kötésekhez, érzelmi programokhoz. Ezeket elme szintjén csak beszélgetésekkel nem lehet feloldani, új irányba terelni.

Ahhoz, hogy valódi változás jöhessen létre, a történésekhez tartozó érzelmi programokat kell átírni, új programot kell adni. Az információs gyógyítás során alkalmazom Bert Hellinger családállítás elemeit is, illetve együttmozgunk a lélekenergiáival, rezdüléseivel. 

Ezáltal megadva az esélyt egy új felszabadító érzelmi programnak, ami hatékonyan segíti a változtatások megélését. Ezek a lélek szintjén kioldódnak, megoldódnak és helyükre kerülnek, melyek kihatnak a fizikai világunkra is. Ezen kívül segít a konfliktus megoldásának megtalálásában és a kiegyensúlyozott életvitel kialakításában is. 

Ez a munka hatékony önfejlesztésre, önismeret mélyítésre, és arra, hogy valódi válaszokat és segítséget kapj jelen életed jobbá tételére.

 Történhet egyénileg és csoportosan is.

Hangterápia

Hangmasszázs, hangtálas kezelések

A hangok harmonizáló, egészséget támogató hatását évezredek óta ismerik és alkalmazzák az emberek, de a hangérzetek és a hangok élettani hatásának mai értelemben vett tudományok vizsgálata csak a 19. században kezdődött el. A 20. század fizikai, zenepszichológiai, művészetpszichológiai, hangpszichológiai kutatásainak, neves agykutatók munkájának köszönhetően mára a hangterápia, rezgésterápia, zeneterápia körüli misztikum tűnőben van. 

Már nem úgy tekintenek e módszerekre mint mágusok, varázslók, sámánok csodatevő eljárására, hanem mint a jelen civilizáció által újra életre hívott alternatív gyógymódok egyikére, mely "high-tech" eszközökkel kiegészítve visszatért a hétköznapokba és a modern orvoslásba egyaránt. 

Mindez annak ellenére így van, hogy hatásosságuk dokumentációja még mindig hiányos, s jótékony energiái a kliensek elvárásán és hajlandóságán is múlik.

A rezgésterápia, hangterápia valamilyen formában a világ összes ősi civilizációjában felbukkant. Ismerték és alkalmazták a tibetiek, kínaiak, az ősi egyiptomiak, a görögök, a japánok, sőt az ausztrál őslakosok is tudatában voltak a rezgések gyógyító erejének. 

E csodálatra méltó kultúrákban az emberek harmóniában éltek a természettel, s mintegy hozzá tudták magukat kapcsolni a föld és a teremtmények természetes energiáihoz. Úgy hitték ugyanis, hogy a világmindenség egy élő organizmus, mely életerővel, finom energiafolyamokkal van megtöltve, s ez az egyetemes energia minden élet fő alkotóeleme. 

Az összes keleti filozófia, gyógyászati eljárás alaptanítása, hogy ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud áramolni a testben. Egyértelműen a gátolt energiaáramlást tették felelőssé a megzavart energiaegyensúlyért, az érzelmek labilitásáért, a haragosság, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a testet, és támadhatóvá teszik azt a betegségekkel szemben.

A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege abban áll, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak. A megzavart energiaegyensúly helyreállítása lehetővé teheti a gyógyító energia szabad áramlását, s ez az energia-harmónia egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet eredményezhet.

A belső egyensúly felé vezető út rövidebb, mint gondolnánk!

Sejtmasszázs vagy hangmasszázs (hangfürdő). Legtöbbször gongokat vagy tibeti hangtálak egy csoportját használják erre a célra. A hangszerek gazdag rezgéstartománya újra megteremti a szervezet megzavart egyensúlyát, azaz segít visszanyerni az egészséget. Számtalan rendellenesség eredményesen kezelhető ezzel a módszerrel, például szorongásos állapotok megszüntetése, immunrendszer erősítése, energiablokkok oldása, fejfájás, emésztési zavarok, görcsök, ízületi fájdalmak.

Szeretettel várlak, erre a kezelésemre is. A hangterápia időtartama 60 perc.

.