EGYÉB CSODÁK

                  Numerológia                                                     Jóga


Numerológia elemzés

A számmisztika Atlantiszi eredetű, ősi tudás. Segít abban, hogy születési dátumunkból rávilágítson olyan fontos felismerésekre önmagunkkal és életünkkel kapcsolatban, melyet eddig nem értettünk vagy nem kaptunk választ rá. A számok energiát hordoznak, melyek terelnek, irányítanak és utat mutatnak számunkra. Feltárják személyiségünk és sorsunk mozgatórugóit, rejtett titkait.

Megvizsgálhatjuk választott személyek és saját számaink összeillőségét, kapcsolatát, minőségét, előremutató jeleit melyek segítenek feltárni megtörtént események, kapcsolódások és mindazonáltal a jövőre tekintő energiák sarokpontjait.

Ha szeretnéd tudni, hogy a Te születési dátumod milyen üzenetet hordoz számodra, keress meg bátran a lap alján található elérhetőségek egyikén:)

Részletes elemzés: 10.000 Ft (Teljes elemzés, mely mélyrehatóan megmutatja nemcsak számaid üzeneteit, de az asztrológia, karma, név és Indiai jantra általi összefüggéseit is.)

Szabó Richárd

(Numerológus, Spirituális Önismereti Tanácsadó)

+36-70/203-9591
szaborichard888@gmail.com

Üdvözöllek!

A Szivárványos-Jógasziget Budapest Belvárosában vár minden jógázásra és ellazulásra vágyó felnőttet és gyermeket.

A Jógasziget minden eszközzel felszerelt ami a jógázáshoz szükséges. Matracok, takarók, hengerpárnák, meditációs párnák, jógatéglák, jógalabdák és hevederek várják a jógázni vágyókat.

A jógaszőnyeg megfelelően stabil alátámasztást ad a gyakorlatok biztonságos végrehajtásához, a meditációs párnák és takarók pedig biztosítják a kellemes relaxációs kikapcsolódást. Az ellazulást hangulatos fények, füstölők , mécsesek, és halk meditációs zenék segítik.

A családias kis sziget kiscsoportos ( max.10 fő ) órákra lett kialakítva, ami lehetőséget ad a minőségi jógaoktatásra.

A helyiség konyhájában  térítésmentesen tea/gyógytea és tisztított víz fogyasztható.

Nálam a lényeg Te magad vagy - nem a ruhád és nem a gyakorlottságod.

Bővebb információért keress bizalommal:

Petrán Krisztina 
telefon: +36 (20) 922 88 89
email: petran.krisztina@gmail.com
honlap: szivarvanyos-jogasziget.hu